ww# malware

www.dahan-blogger.blogspot.com

aku punya bloglist
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



gggrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!


nota entry:
aku cuma dapat jejak korang melalui komen dan mister linky jerr...hhuhu...tensen tol

TQ**maaf diatas penggunaan AKU bagi yang lebih berusia

41 comments:

Myra Jay said...

Mungkin ada link yg kena malware ni, lepas kita buang link tu ok sihat balik la blog kita

cci said...

alahai.. saba k..

Cheq Kaq said...

sabar cikgu...

paripariputih said...

salam cikgu kat malware tu ada tak tulis nama2 blogger yg dlm bloglist cikgu.. klw ada gi dashboard pas tu remove blog yang ada tertulis kat alert tu nnti dia akan ok balik ppp pun dah kena and dah remove.. alhamdulillah now dah ok... ^_^

Nurul Aini said...

akak..akak buang bloglist yang nama dia arjunapopkorn.blogspot.com tu dulu..nanti okay balik bloglist akak..sebab blog itu kena malware..kalau owner dah bersihkan baru masukkan balik link blog tu.

kopi pasta said...

yup..betul kata mereka2 atas aku ni. buang blog si korn tu drp bloglist

CikZaniff said...

uhh tension kann..hurmmm

Kakzakie said...

Nak check satu persatu bloglist tu yg jenuh cikgu. Biasa jangkat dari bloglist yg tak tahu siapa punya bloglah tu ada virus. Yg empunya pun kadang tak sedar bukan salah dia juga.

ieja amieja said...

assalam..mmg tensen kan bila problem cenggini melanda..akk kureng ckit bab2 ni..^-^

KY said...

selalu juga jadi macam tu, kena guna intenet lain..

Remy hazza said...

ala...so sad!!!! cam remy kena hari tu.....

Tasha said...

uiks, blh jadi mcm ni eh...kite x penah lagi kena

Ezad Skytech said...

Buang url blog tu dulu kat bloglist...Google chrome mmg detect blog yg ada malware ni...

Nieyxzha Hassan said...

Tu r..tak pernah kena lagi ni...better buang bloglist tu..pastu nnti letak balik :)

Fiza Rahman said...

Pernah kena. Buang URL dari bloglist dulu.

✿A I N A A✿ said...

sebab tu ena asingkan bloglist ena dari main blog ena.. papehal, main blog ena masih terselamat

Angah said...

aduhai angah ni malware pun tak tahu apa ke bendanya...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam cikgu Ma..kat malware tu kan ada tulis dr blog mana malware tu berjangkit..padamkn jer blog tu dr bloglist cikgu Ma.
K.atie dah 2 X kena malware nih!..tensionnnn

iima ❥ said...

sabar2 hehe

redza said...

lah terkena virus pulak

Sue PeLik said...

aah. saya pun kena padam korn dari bloglist. ampun korn! huhuhuhu. lepas tuh semua dah okeh. huhuhuhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

buang link yg ada malware.. confirm xda lgi

aReLaN said...

hmmm...tak sukanya bila nak bukak blog memebr2 pon ada gitu.

Mas Zull said...

assalamualaikum cikgu ma...yer la mungkin ada link yg ada virus ni...:)

deno said...

ada juga salah sorang list blog deno jd mcm ni

boni kacak said...

okeh.. awak nampak tak dalam gambar kat atas tu.. ada perkataan 'ADVANCED" kan? okeh, klik kat perkataan tu. dan awak akan tau daripada link mana punca malware tu. lepas tu, remove link yang tertulis kat situ.. n then, boleh beroperasi macam biasa.. :)

Emma said...

wah2.. lately, byk yg terkena virus ni kan...

Encik H said...

eh google chrome jer ke yg detact? mozilla detact x?

p/s: kalau blog or bloglist aku ada malware, tolong inform yer cikgu..inform kat fb pun takpe..:|

Jna marcello said...

tuu virus kan????????
macamne kita nak taw cikgu kalau blog kita ade virussss??

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pernah gak kena malware.

TiranaAduka said...

salam cikgu ma.
Betul kata boni kacak tu.

mie said...

kadang2 semak juga malware ni...
nak letak bloglist dalam blog pun susah

baby comel said...

Kita pun kenq jgk. Actually xtau pun sbb 1hari tak bukak blog. Owh rupanyq baru tau then after remove link yg terlibat tu ok lah..

norhidana miswan said...

akak pun penah kene, tp bile blog yg ada malware tu dh ok, akak pun blh bukak blog mcm biasa...

zila manaf said...

awat tulisan blog makin kecik ngat aihhh. eh mungkin sbb blog lain punya yg bwk tu yg kena kat blog sndri...pernah kena...

L said...

sabar akak.. hehe. bahye kite yg rajin bloging ni nk kene ada antivirus. huu

Cho Zila said...

ala kalau terjadi kak akak takutnyer.. tak tau nak buatper..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

malware..tensinyerrrr

the malay male said...

harap harap dah ok

Maria Menado~ said...

oh yeke. mcm mana jdi mcm tu kan.. peliknya~~

kalo saya mesti tak akan perasan punya. =P

ros_reeza said...

Ros tak tahu pasal ni.. tak pernah kena lagi.. janganlah terkena pas ni .. huhu..

dah ok ke Cikgu sekarang?..

Enter your link here ^_^




Rabbi Yassir Wala Tu'assir
 
Template Edited By CikguMa ♥ All Rights Reserved © 02 December 2012